15 Nisan 2009 Çarşamba

Ne nedir kısmı 2nci perde

Wealth Programlar

Bir çok e-kazanç yönteminin içinde en kolay ve sağa sola dallanıp budaklanmadan, bir şeyi oradan bir şeyi buradan araştırıp bulmak için arama motorları başında saatlerimizi tüketmeden bizi e-kazanç kapılarını açmaya ve aralamaya götüren tek yöntemdir. Ama unutulmaması gereken, tek yöntem olduğu kadar en çok sahtekarlık olan yöntemdir de aynı zamanda.
Peki bu programlara nasıl güveneceğiz ne nelere dikkat edeceğiz?

En başta belirtmeliyim ki, eğer ingilizceniz iyi değilse e-kazanç konusunda oldukça geriden başlayacaksınız demektir. Wealth için ingilizce şart diyebilirim, bir istisna dışında, onu da açıklayacağım yazının ilerleyen bölümlerinde, bu yüzden ingilizce öğrenin veya dil bilen biriyle beraber çalışın.

Wealth programlarda ilk bakacağınız şey, size kazandıracağını vaat ettiği rakam değil, programı hazırlayan kişinin açıklamaları olsun.

Çok çok uçuk ve birbirinden bağımsız şeyler anlatmadığından emin olun.

Ikinci olarak bakacağınız konu ise programın ne kadar tanındığıdır. Program ismini herhangi bir arama motorundan aratarak, program hakkında yazılmış yorumları okuyun. Yorumlara verilmiş cevaplara bakın, eğer cevap verenler arasında programın yayıncısı varsa güvenilir hanesine 1 puan daha ekleyin.

Programın size kazanacağınız vaat ettiği rakama bakın. Abartı olmamasına dikkat edin. 3.000-15.000 $ arası ise güvenilir hanesine 1 puan daha eklersiniz. Tabi pratikte kazanacağınız rakam olarak o sayıların en sağından birer sıfır eksiltmeyi unutmayın. Yok eğer bu rakamlardan daha abartı ve milyon dolarlardan bahsediyorsa, hiç beklemeden sayfayı kapatın, gereksizdir.
Bunlar bize ilk izlenimleri ve karar vermemizi en çok etkileyen etkenlerdir.

Ve kesinlikle bedavadan, hiç masraf yapmadan, cebinizden başka para çıkmadan kazanacağınız söylemlerine inanmayın çünkü işin aslı böyle değil.

Söylediğim gibi, uzun zamandır bu işin içindeyim ve bir çok yöntemi denedim. Sonuç olarak kazandığım tek şey 70-80 $ ve bol bol da tecrübe oldu. Ama şunu belirtmeliyim ki, bu işin nasıl yapılmayacağını çok iyi öğrendim.

Tıkla - Kazan, Reklam Izle - Kazan, Uye Getir - Kazan Sistemleri:

Katıldığım bu sistemlerin tamamından, ki 120'den fazla sisteme üye oldum, alt üye topladım, posta kutumdan günde yüzlerce spam posta temizledim toplam kazandığım miktar 80 $'ı geçmedi, ve 5 yıl gibi kısa(!?) bir sürede edindim bu vaat edilen büyük(!?) kazancı.

Diğer denediğim bir sistem ise piramit sistemleriydi. Şu kadar para ver, şunları al, sonra aldığın şeylere alt üyeler bul, onlar sattıkça sen de komisyonunu al tarzı sistemler. Uzun süren uykusuz geceler, boşa giden emekler, çabalar, sonucunda ise elime geçen tek şey kaybettiğim ilk yatırım maliyetim ve paha biçilmez zamanım.

Zaman, her saniyesi evrendeki tüm hazinelerden daha değerli olan bir olgudur çünkü. Saniyeler acımadan ilerler, ve bir bakarsınız ki, göz açıp kapayıncaya kadar bitivermiş rolünüz bu tiyatroda.. Bir akşamüstü geldik ve güneş batmadan gideceğiz yani..

Güvenilir bulduğum programları ve adresleri bir sonraki yazımda yayınlayacağım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder